Rizsrakéta vezetés

Mit érdemes tudni rólunk?

A fuligszaj.hu-t azért hoztuk létre (Egon és Zsolti), hogy ne csak kipróbálj egy autót, hanem egy életre szóló élménnyel gazdagodj. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy közúton bárki számára elérhetővé tesszük a Honda Civic Type R élményvezetését, kaució nélkül.

Még 2015-ben eldöntöttük, hogy vásárolunk egy Tesla Model S-t, de akkor még nem gondolkoztunk azon, hogy üzleti modellt építsünk rá. Az ötlet Egon fejéből pattant ki egy beszélgetés közben 2016 nyarán, aztán elindult a lavina. Először mi is kipróbáltuk a Teslát és szerelem lett első látásra! Októberben eldöntöttük, hogy veszünk egyet és 2017-ben elindítjuk a Tesla élményvezetés projektet.

A “poén” vállalkozás komolyra fordult és ma már 3 Teslával, 3 instruktorral és 4 irodai munkatárssal dolgozunk azon, hogy felejthetetlen élményt szerezzünk az embereknek. Emellett elindítottuk a Tiltott élményvezetést, ahol egy BMW i8-at lehet kipróbálni közúton.

Nagy autórajongók vagyunk (Egon és Zsolt). Elsőnek megvásároltuk a Teslát, ami az elektromos autók egyik királya, utána jött a BMW i8, amely egy szintén csúcskategóriás hibrid autó.

Szerettünk volna valami teljesen újat kipróbálni, ezért választottunk egy olyan autót, amit kifejezetten a versenypályára terveztek, a Honda Civic Type R-t. Ennek a vezetési élményét szeretnénk megosztani az emberekkel.

Csapatunk:

Bálega Egon
Ügyvezető

Hamzó Anita
Irodavezető, pénzügy

Csapatunk

Gugg Zsolt
Ügyvezető

Szőke Judit
Kommunikáció, kapcsolattartás

Posta Tamás
Marketing

Széles Fruzsina
Adminisztráció, kapcsolattartás